Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ




Γεννήθηκε στις 31-10 στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Ακτινολογίας και τμήματος ηχοληψίας της σχολής του Αντ1.
Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και λίγο Ιταλικά.

Παρακολουθεί μαθήματα στη Δραματική Σχολή « Πρόβα » και είναι πραγματικά ενθουσιασμένος….

Μένει μόνος του. Το ζώδιο του είναι Σκορπιός αν και δεν πιστεύει σε αυτά,
ακούει πολύ μουσική και είναι λάτρης του σινεμά και του DVD.

Λατρεύει την ταχύτητα και τις μηχανές και οδηγεί μηχανή από 18 χρονών αλλά δεν του αρέσουν καθόλου τα αυτοκίνητα και το μποτιλιάρισμα .


Οι ώρες του μοιράζονται ανάμεσα στα γυρίσματα της σειρά, στις προπονήσεις και στα μαθήματα υποκριτικής. Έχει πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο . Για τον έρωτα όμως βρίσκει πάντα χρόνο γιατί τον θεωρεί κινητήρια δύναμη και πιστεύει ότι « η ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή χαμένη »!!.


Κάνει πρωταθλητισμό και στίβο και συγκεκριμένα στα 200 και στα 400 μέτρα από το 1998.
Σταμάτησε για ένα χρόνο για να κάνει τη στρατιωτική του θητεία. Πέρσι επανήλθε και φέτος το χειμώνα κατέκτησε την τρίτη θέση στα 400 μέτρα, στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών Γυναικών κλειστού Στίβου.
Συνεχίζει να προπονείται εντατικά για μια καλή εμφάνιση το καλοκαίρι στους αγώνες Ανοιχτού Στίβου.

Η πρώτη του εμφάνιση με τον χώρο της τηλεόρασης έγινε το2001 όταν ως σπουδαστής ηχοληψίας και τηλεσκηνοθεσίας στη σχολή του Αντ1 εργάστηκε ως τηλεσκηνοθέτης πίσω από τις κάμερες στο big brother1 και η δεύτερη και ουσιαστική μπροστά στις κάμερες το 2002 όταν έκανε την εκπομπή « LIVE @ 8 » που έγινε στην συνέχεια « ROOM 8 » στο μουσικό κανάλι MAD για 3 χρόνια και που σταμάτησε για να κάνει την στρατιωτική του θητεία.
Η « Ώρα η καλή » όμως που ήρθε μετά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.

Αισθάνεται πολύ τυχερός που συμμετείχε στην «΄Ώρα την καλή » , την πετυχημένη σειρά του Πάνου Αμαραντίδη που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τρία τελευταία χρόνια που προβλήθηκε από την συχνότητα του MEGA και θεωρεί ότι η συμμετοχή του αυτή ήταν μια σπουδαία εμπειρία και στάθηκε αφορμή να γνωρίσει καλύτερα και να αγαπήσει το επάγγελμα και την τέχνη του ηθοποιού.

Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν καταπληκτικό. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Κάρμεν Ρουγγέρη , η Μαίρη Ραζή , ο Γιώργος Κωνσταντής , η Αριέτα Μουτούση , η Ρίκα Διαλυνά , και η Έφη Οικονομάκη τον στήριξαν και τον βοήθησαν πολύ στα πρώτα βήματά του και αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει. Όπως θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα και τον σεναριογράφο της σειράς Πάνο Αμαραντίδη που τον πίστεψε και τον εμπιστεύτηκε το ρόλο του Τζώνυ. …

Τον Τζώνυ τον έχει αγαπήσει .Έχει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του, αν κι είναι λιγότερο εκδηλωτικός με την έννοια ότι δεν φανερώνει εύκολα τα συναισθήματα του και δεν νομίζει ότι θα παντρευόταν σε αυτή την ηλικία , χωρίς βέβαια να το αποκλείει , γιατί αν γνώριζε μια κοπέλα και την ερωτευόταν όπως ο Τζώνυ την Χριστίνα μπορεί και να το έκανε

2 σχόλια:

lenaki είπε...

παντως δεν θα ειναι κακο να τα φτιαξεις με την σμαραγδα καλημουκου.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ καλη και ομορφη κοπελα.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ

lenaki είπε...

παντως δεν ειναι κακη ιδεα να τα φτιαξεις με την σμαραγδα καλημουκου.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αντε καντο για εμενα που σ'αγαπαω.